Cesareti Olanlar için “Güçlü Deneyimler”

tn güçlü

Bazı deneyimler kendinizi öylesine farklı hissettirir ki etkisi bir ömür geçmez. Yürekleri hoplatan Güçlü Deneyimler etkinliği, Ford ve Castrol işbirliği ile tam da böylesine gözü kara yarış tutkunları için hayata geçiriliyor.

Seni cesarete davet eden 2 etkinlik için hazır mısın?

 

 

1.Ford Dünya Ralli Takımı ile Sürüş Deneyimi

10-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikte hayatında yaşadığın en unutulmaz, en farklı deneyimi paylaşan kişiler arasından seçilecek 2 şanslı kişi İngiltere’deki Ford Dünya Ralli Takımı’nın yönetildiği ve araçlarının üretildiği M-Sport’a gidiyor! Yüksek mühendislik ve otomobil teknolojisini yakından inceleme fırsatı bulurken, aynı zamanda Ford WRC Pilotu’nun sağ koltuğunda oturarak Ford Ralli Otomobili’ni kullanma deneyimini de yaşayacak!

Daha detaylı bilgi için: www.gucludeneyimler.com

 

2.Efsane Yarışçı Ken Block’un Ford Mustang’i ile Drift Deneyimi

Efsane Mustang, efsane yarışçı Ken Block ve yine efsane bir Gymkhana etkinliği! Tek eksik ise onların yanına gönderilecek 2 kişi!

Eğer 4 -30 Eylül tarihleri arasında kendini en efsane hissettiğin anı anlatırsan Atina’ya gidecek 2 kişiden biri sen olabilirsin.

Ken Block Yunanistan’ın tozunu atarken yanındaki koltukta kim oturacak? İşte bu sorunun cevabını öğrenmek için biz de en az sizin kadar sabırsızlıkla bekliyoruz.

Daha detaylı bilgi için: www.gucludeneyimler.com