Cenevre Otomobil Fuarı’nın Zirvesini Belirliyoruz!

Ford GT

2020’ye kadar lanse edeceğimiz 20 farklı Performans Modelimiz arasında yer alan Ford GT’nin Avrupa lansmanı ve Focus Rs’in dünya lansmanını dünyanın en önemli fuarı olarak kabul edilen Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştireceğiz. Fuar süresince, Focus ST, Focus ST Dizel, Fiesta ST ve Avrupa’da büyük bir heyecan uyandıran Ford Mustang Fastback ve Ford Mustang Convertible modellerimiz de standdaki yerlerini alacak.

 

 

2.3 litre EcoBoost motoru ve 320 PS gücü ile akıllı 4 tekerlekten çekiş sistemi ve 6 ileri kısa oranlı manuel şanzımana sahip, gelmiş geçmiş en güçlü seri üretim aracımız Ford Focus RS, ve bir efsanenin devamı olan Yeni Ford GT de Cenevre Otomobil Fuarı’nda objektiflerin en fazla çevrildiği araçlardan olacak.

 

 

2015 Detroit Otomobil Fuarı’nda (NAIAS-Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı) dünya lansmanı yapılan GT, 2 ay sonra Avrupa lansmanı ile Cenevre’de sahne alacak. Cenevre fuarının ikinci basın günü olan 4 Mart’ta performans odaklı araçlarımıza ilave olarak Yeni Edge, Kuga ve EcoSport SUV araçları, Yeni Mondeo, Yeni S-MAX ve Yeni Focus da standda yerlerini alacak.

 

 

Bu yıl 85’incisi 5-15 Mart 2015 tarihleri arasında PalExpo’da gerçekleştirilecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nın özel basın günleri 3 ve 4 Mart tarihlerinde katılımcıları bekliyor. Performans rüzgarı estireceğimiz Cenevre Otomobil Fuarı ile ilgili tüm bilgileri 3 Mart 2015 saat 10:30’dan itibaren, basın toplantısı ile beraber aşağıdaki adresten edinebilirsiniz.

 

Tıklayın!