Castrol Ford Team Türkiye’nin Duble Başarısını Duydunuz mu?

Ford Ralli

Ralli takımımız Castrol Ford Team Türkiye, 2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın üçüncü ayağı Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nde gerçekleştirdiği stratejik yaklaşımları, özel lastik seçimleri ve pilotlarının azmiyle kendi evinde duble yaptı.

Orhan Avcıoğlu – Burçin Korkmaz İkilisi Başarıya Koştu

Pilotlarımız Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz ikilisi, heyecanla başladıkları ilk günü liderin 20 saniye arkasında ikinci sırada tamamladılar. İkinci günde ilk gün lideri Yağız Avcı’yla büyük büyük mücadele ederek 7. etaba kadar yarışı az farkla ikinci sırada götüren Orhan Avcıoğlu, büyük atakla son etaba 1.9 saniye farkla lider girdi. Azmini son etapta da koruyan Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz ikilisi, tüm rakiplerini geride bırakarak hem yarışın ekstra puan getiren son özel etabını hem de yarışı kazandı. Ford Otosan Kocaeli Rallisi birincisi Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz ikilisi, bu başarıyla pilotlar klasmanında ise 4. sıraya tırmandı.

Murat Bostancı – Onur Vatansever ikilisi, Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Liderliğe Yükseldi

Ford Otosan Kocaeli Rallisi’ni takım arkadaşlarının ardından ikinci sırada tamamlayan Murat Bostancı-Onur Vatansever ikilisi ise Türkiye Ralli Şampiyonası’nda liderliğe yükselerek zafere bir adım daha yaklaştı.

Hem Takımlar Hem Pilotlar Klasmanında Liderlik

Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı, “Kendi evimizde yarışmak bize her zaman uğurlu geliyor ve anlamlı başarılar getiriyor. Bu sene de kendi evimizde kazanarak sezonun 3. yarışı itibariyle hem takımlar hem pilotlar klasmanında liderliğe yükselmiş olmaktan yana çok mutluyuz.” açıklamasıyla Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nin takımımıza getirdiği şansa değindi.

23 Temmuz’da başlayacak Türkiye Ralli Şampiyonası’nın bir sonraki durağı Bursa Rallisi’nde takımlarımızın zafere daha hızlı koşmaları dileğiyle…