Castrol Ford Team Türkiye, Üst Üste 6. Kez Takımlar Şampiyonu!

Ford

Sezon boyunca yurt içi ve yurt dışındaki ralli etaplarında birçok şampiyonluk kazanan ralli takımımız Castrol Ford Team Türkiye, üst üste 6. kez Türkiye Ralli Takımlar Şampiyonu olmasını özel bir gecede kutladı.

Art Arda 6 Kez Gelen Büyük Zafer!

Ralli takımımız, sezon boyunca ekip olarak gösterdiği üstün performansın sonucu olarak kaldırdığı şampiyonluk kupasını tüm sponsorları, takım çalışanları, pilotları ve basın mensuplarının katıldığı özel gecede bir kez daha kutladı.

Geceye katılanlar arasında bulunan Genel Müdürümüz Haydar Yenigün, “Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Castrol Ford Team Türkiye olarak yine başarılı bir sezon geçirdik. Ekibimiz, aralıksız olarak 6’ncı yılda da şampiyonluk kupasını evimize getirerek geleneği devam ettirdi. Tüm pilotlarımızı, bize bu gururu yaşattıkları için Ford Otosan ailesi adına tebrik ediyor, içtenlikle kutluyorum. Türkiye’nin ihracat lideri Ford Otosan ruhuna uygun olarak bundan sonra odağımızı Avrupa’ya çeviriyoruz.” açıklamasında bulunarak ralli takımımızın başarısını kutladı.

Avrupa Ralli Şampiyonası’ndan da Zaferlerle Döndük!

Takımımız 2016 sezonunda sadece Türkiye Ralli Şampiyonası’nda değil, Avrupa Ralli Şampiyonası’nda da başarılı sonuçlar elde etti. Başarılı takımımız, katıldığı 7 yarış ile Avrupa Ralli Şampiyonası’ndan ERC3 sınıfında Takımlar Şampiyonu olarak döndü. Bu büyük başarının yanı sıra başarılı pilotlarımız Murat Bostancı ve Onur Vatansever ikilisi ERC3 sınıfında Fiesta R2T ile üçüncü olurken, Onur Vatansever ise ERC3 Ko-Pilotlar Şampiyonası’nda birincilik elde etti.

Yeni Zaferler İçin 2017’de de Avrupa Yolundayız!

2017 Avrupa Ralli Şampiyonası’nda büyük başarılara imza atmayı hedefleyen takımımız hız kesmeden hazırlıklarına başladı. Avrupa Ralli Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan pilotlarımız Murat Bostancı ve Onur Vatansever ikilisi, EcoBoost 1.6L turbo beslemeli motora sahip, 4 tekerlekten çekişli güçlü performans aracımız Fiesta R5 ile ERC sınıfında mücadele edecek. Diğer pilotlarımız ise 1.0 Fox EcoBoost 998cc motora sahip R2T araçlarımızla ERC3 sınıfında dönüşümlü olarak ülkemizi temsil edecekler.

Yeni sezonda Avrupa ve Türkiye etaplarında büyük mücadele gösterecek takımımıza zafer yolunda başarılar diliyoruz.