Castrol Ford Team Türkiye Liderliğini Koruyor

slider

Ralli takımımız Castrol Ford Team Türkiye, Avrupa Ralli Şampiyonası mücadelesine dur durak demeden devam ediyor. Başarılı takımımız, beşinci durağı olan Polonya Rzeszow Rallisi’nden de liderlikle döndü.

Castrol Ford Team Türkiye, Avrupa Ralli Şampiyonası’na liderliğiyle devam ediyor

3-5 Ağustos tarihlerinde Polonya Rzeszow Rallisi’nin dar ve hızlı etaplarında mücadele eden takımımız, kazandığı 14 puanla Takımlar Şampiyonası’nda en yakın rakibiyle olan puan farkını 45 puanda tuttu ve aralarındaki farkın kapanmasına izin vermedi.

Toplamda 96 ekibin yarışa başladığı rallide, ekiplerin sadece 57’si yarışı tamamlarken Castrol Ford Team Türkiye, yarışı bitirmekle kalmayıp topladığı 128 puan ile Avrupa Ralli Şampiyonası’nda liderliğini de korudu. Takımlar sınıfındaki liderliğimizin yanında genç pilotumuz Buğra Banaz da Önden Çekişli Araçlar kategorisinde kazandığı beşincilikle bu sınıftaki liderliğini korumayı başardı.

Serdar Bostancı: “Şampiyonluk kupasını Türkiye’ye getirmeyi çok istiyoruz.”

Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı, takımın Polonya’daki mücadelesini şu sözlerle açıkladı:

“Avrupa Ralli Şampiyonası’nın en zor yarışlarından birini daha bitirmeyi başardık. 37 takımın mücadele ettiği bu şampiyonanın bitmesine 3 yarış kaldı ve liderliğimiz bu yarış sonrasında da devam ediyor. Şampiyonluk kupasını Türkiye’ye getirmeyi çok istiyoruz. Ayrıca genç sürücümüz Buğra Banaz’ın Önden Çekişli Araçlar kategorisindeki liderliği de bizi çok mutlu ediyor, onun da bu sınıfı kazanması için elimizden geleni yapacağız.”

Rzeszow Rallisi’nin ardından 25-27 Ağustos tarihlerinde Barum Çek Cumhuriyeti Rallisi’nde yarışacak olan Castrol Ford Team Türkiye’ye liderlik yolunda başarılar diliyoruz. Hızınız bol olsun!