Çalışma Masasından Karakter Analizi [İnfografik]

thummm

Çalışma masanız sizin hakkınızda düşündüğünüzden daha fazla şey anlatıyor olabilir. Hızlıca karalanmış ve masaya saçılmış karışık notlar, yarı-dolu kahve kupası, düzensiz dosya klasörleri… Kariyeriniz açısından çok bilimsel olmasa bile, sizin için hazırladığımız eğlenceli infografiğe bir göz atmanızda fayda var!

 

 

Minimalist

 

Masan, orada birinin çalıştığını bile unutturacak kadar derli-toplu ve az eşyalı. Her şeyin ‘gerektiği kadarı’nı yapmayı seviyorsun. Ofiste fazla konuşmuyorsun. Son dakika işlerini yetiştirmekte üstüne yok. Senin için sessiz ama hızlı desek yanlış olmaz.

 

Koleksiyoncu

 

Her şeyin elinin altında olmasını istiyorsun. Masan sanki okyanus yolculuğuna çıkmaya hazır bir gemi! Kimsenin aklına gelmeyen fikirler senin aklına geliyor. Ekip çalışmasını ve gönüllü olmayı seviyorsun. E-postaların uzunluğundan tanınıyor. Arkadaşların yakındaki büfenin telefon numarasını arıyorsa, doğru adressin.

 

Arşivci

 

Masan, hayatındaki önemli olaylara adanmış bir sergi diyebiliriz. Anılara çok önem veriyorsun. İş arkadaşlarınla yediğin bir öğle yemeği bile senin için güzel bir anı. Projelerde ihtiyacı olana yardım etmeyi seviyorsun. Her belgenin 3 çıktısını alırsın, kedi videoları gönderirsin, seyahat maceralarına doyum olmaz!

 

Teknolojik

 

İşine yardımcı olacak, bugüne kadar icat edilmiş her elektronik alete sahipsin. Masan etkileyici görünüyor. Başkalarına yardım etmek için boş zamanın hiç olmaz çünkü ya video-konferanstasın ya belgelerini düzenliyorsun ya da araştırma yapıyorsun. Toplantılarda trendleri sana sorarlar, harika sunumlar hazırlıyor, ayrıca lavaboda kablosuz bağlantı çekmiyor diye bozuluyorsun.

 

Sağlık Gurusu

 

Arkadaşların masanın yakınından geçerken kendini güvende hissediyor. Ofisin içindeki revir gibisin. Alerjilerin var, her gıdayı tüketmezsin, ellerini sık sık yıkarsın. İş yerinde ilk yardım dolabının yerini sen biliyorsun. Hastalıklar, sağlıklı beslenme ve egzersiz konusunda bir numaralı danışmansın.

Kaynakça: https://www.themuse.com/advice/what-does-your-desk-say-about-you