Bilinçli Aile Umutlu Gelecek

Nursel Ölmez Ateş

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanan Aile Eğitim Programı, Ford Otosan’ın desteğiyle hayata geçiyor! 24 ayda 4500 aileye Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek eğitimlerle, huzurlu ve mutlu bir yaşamın anahtarı sunulacak.

 

 

Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş

 

 

Eğitim sayesinde uyumlu bir aile iletişimi kurabilen, hak ve ödevlerinin farkında olan, medya imkânlarından en üst seviyede faydalanan; fiziksel, ruhsal ve sosyal sağlığını koruyabilen ve geliştirebilen aileler oluşturulması hedefleniyor.

 

3 ana başlıkta toplanan eğitimin konuları ise şöyle:

 

Aile Bütçesi ve Kaynak Yönetim” eğitimi ile ailelerin ihtiyaçlarını doğru belirlemelerini ve gerçekçi bir finansal planlamayla harcamalarını denetim altına almaları desteklenecek.

 

Aile Yaşam Becerileri” eğitimi ile ailelerin etkili yaşam becerileri geliştirmeleri, beklenen ve beklenmeyen yaşamsal olaylar karşısında dayanıklı kalabilmelerinin sağlanması amaçlanıyor.

 

Bilinçli Medya Kullanımı” eğitimi ise ailelerin medya imkânlarından azami düzeyde yararlanabilme ve medyadan gelebilecek zararları en aza indirebilme yollarını öğretmeyi hedefliyor.

 

 

Kocaeli Vali Yardımcısı Aziz İnce - Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş

 

 

Programın tanıtım toplantısı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Bozoğlu, Kocaeli Vali Yardımcısı Aziz İnce, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş’in katılımıyla yapıldı. Vali Yardımcısı İnce, programa katkılarından dolayı Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş’e bir teşekkür plaketi sundu.