Big5 Fuarı’nda Ford Trucks Rüzgârı!

ford_slider

Ağır ticari araç markamız Ford Trucks, 2017 model araçlarını Orta Doğulu müşterileriyle buluşturmak için Dubai’de düzenlenen Big5 Fuarı’ndaydı!

Bölgenin en prestijli inşaat fuarı Big5 Fuarı’nda yerini alan 2017 model 1843T çekicimiz, inşaat serisi 4143M ve 3543M mikserimiz tüm gücüyle dünyanın yükünü çekmeye hazır olduğunu Dubai’de de ilan etti. Abu Dhabi ve Dubai distribütörlüğümüzü yürüten iş ortağımız Al Tayer Motors ile katıldığımız fuarda büyük bir güç gösterisi sergiledik.

Ford Trucks Orta Doğu’da Büyümeye Devam Ediyor

Ford Trucks Uluslararası Pazarlar Direktörümüz Emrah Duman; “Ford Trucks inşaat serisi sunduğu özellikleriyle, tek bir amaç için müşterilerimizin projelerini daha dayanıklı ve verimli kılmak üzere geliştirildi. Tesis yatırımlarımıza odaklanarak bölgedeki ağımızı genişletiyoruz. Satış sonrası hizmetlerimizi iyileştirerek müşterilerimize daha kısa sürede yardımcı olabileceğiz.” açıklamasıyla Orta Doğu’daki büyüme sürecimize değindi.

Ford Trucks İnşaat Serisiyle Şantiyelere Konfor Geliyor

Tüm gücünü aldığı yeni Ecotorq motoruyla rampada ve zorlu yollarda üstün çekiş özelliğiyle dikkat çeken Ford Trucks inşaat serimiz, şantiye alanlarına konfor getiriyor. Önceki nesildeki 350PS gücünü 430PS’ye kadar yükselten ve %55’lik tork artışıyla 2150Nm seviyesinde tork değeri sunan inşaat serimiz, en zor inşaat koşullarına yüksek performansıyla meydan okuyor. Özellikle şantiyelerin dik yokuşlu çalışma şartlarında, yüksek tork değeriyle yokuşları yorulmadan ve nefes almadan tırmanıyor, yeni 400 kW gücündeki motor freniyle ise gücünü sürekli kontrol altında tutuyor.

Marifetlerini daha zorlu şartlarda da gösteren inşaat serimiz, opsiyonel olarak sunulan 600 kW gücündeki Intarder seçeneğiyle toplam 1000 kW’lık frenleme kabiliyeti sunuyor ve en dik rampa ve yokuşlarda ağır yüklerle güvenli şekilde yol alıyor. Diğer yandan ağır şantiye ortamları için tasarlanmış serilikte ve verimlilikte olan otomatik şanzıman özelliği Off-Road, Rocking (Beşik Hareketi) ve Ekonomi modlarıyla her türlü kullanım şartında sorunsuz sürüş deneyimi sunarken; %22’lik dönüş açısı iyileştirmesi ise sürücülere dar şantiye sahalarında her türlü manevra yapabilme imkanı sunuyor.

Orta Doğu’daki büyümesini hızla sürdüren ağır ticari araç markamız Ford Trucks ile tüm dünyanın yükünü çekmeye gönüllüyüz, bu yüzden modellerimizi katıldığımız fuarlarla tanıtmaya devam edeceğiz.