#BeniSeviyorsan Kampanyamız Twitter Başarı Öyküleri’nde!

Ford

Sevgililer Günü için Şubat ayında gerçekleştirdiğimiz “#BeniSeviyorsan” kampanyamızın elde ettiği başarının yankısını bugün hala duyuyor olmaktan çok mutluyuz. İlk kez Türkiye’de otomotiv sektöründen bir marka, Twitter Başarı Öyküleri arasına girdi. O marka biz olduğumuz için gururluyuz.

 

 

Gelin, kampanyamızın sürecini bir kez daha hatırlayalım!

 

Ford Fiesta Red&Black modellerimizin lansmanını gerçekleştirdiğimiz TV ve Twitter odaklı kampanyamızda Fox TV’nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi’nin başkahramanları Öykü ve Ayaz’ın aşkından esinlenerek insanlardan #BeniSeviyorsan hashtag’ini kullanarak meydan okumalarını istemiştik.

 

Dizinin oyuncuları @Ozgecangurel ve @Serkancayoglu gerçek Twitter hesapları üzerinden de kampanyamıza desteklerini sürdürmüşlerdi. Yine ünlü Twitter fenomenleri de paylaşımlarıyla kampanyamıza destek vermişlerdi.

 

#BeniSeviyorsan hashtag kampanyamız, 175K paylaşım yapılarak bu yıl Twitter üzerinden kurulan iletişimde en fazla içerik yazılan hashtag oldu. Kampanyamızın başarısı, 3.2K yeni @FordTurkiye takipçisi ile bizleri ödüllendirmişti.

 

Twitter Başarı Öyküleri listesine girerek örnek bir marka olmak, başarılı işlere imza atmanın ne kadar gurur verici olduğunu bir kez daha hatırlatıyor bize.