Avrupa’ya Transit Kamyonetimizle Gittik

Ford Transit

Yeniliklerimize dur durak demeden koşmaya devam ediyoruz. Transit model ailemize katılan iki yeni üyemiz daha var artık: Çift Kabinli Kamyonet ve Ekstra Uzun “Super Jumbo” Kamyonet.

 

 

Arka koltukta yolculuğuna arkadaşlık edecek birilerinin olmayışından hayıflananların imdadına Çift Kabinli Kamyonet serimiz ile yetişiyoruz. Gelmiş geçmiş en uzun seri üretim Transit unvanını elde eden Ekstra Uzun “Super Jumbo” modeliyle ise kamyonetin uzunluğu bizden sorulur diyoruz.

 

 

Bu iki yeni modelimizi kamyonet meraklılarıyla tanıştırmak için 2014 IAA Hannover Ticari Araçlar Fuarı’na misafir olduk. Avrupa’daki en taze ticari araç ailesi olarak fuarda bütün gözler üzerimizdeydi. Görünen o ki; Avrupa’da Çift Kabinli Kamyonet ve Ekstra Uzun “Super Jumbo” Kamyonet modellerimizi kullanmaktan keyif alacak birçok Ford müşterisi olacak.

 

 

Transit ailesinin yeni modellerini memnuniyetle kullanacak her bir müşterimizin, “450’den fazla varyasyon, farklı opsiyonlarla birleştirildiğinde yeni Transit’in üstesinden gelemeyeceği bir görev yok” diyen Ford Avrupa Transit Geliştirme Şefi David Gregory’a ne kadar hak vereceğini şimdiden duyuyor gibiyiz.

 

Ford’un kamyonet serilerinde yenilikler bitmez. Bir başka yenilikte daha buluşmak üzere…