Avrupa’da her iki dakikada bir Ford Fiesta satılıyor!

polk-logo-thumb

Polk’un 2012 küresel otomotiv pazarı araştırması sonuçlarına göre; Ford Focus 1.020.410 adet satılarak dünyanın en çok satılan aracı unvanını elde ederken, Ford Fiesta ise 723.130 adet satışla 6. kez sınıfının en çok satılan modeli oldu.

 

Ford Fiesta, Ford Focus

 

Yakıt verimliliği, yüksek kalite, zengin donanım, keyifli sürüş gibi üstün özellikleriyle eşsiz birleşim sunan araçlarımız dünyanın en çok satan araçları oldu. “Uluslararası Yılın Motoru 2012” ödülünü alan 1.0 litre EcoBoost benzinli motoru ilk kullanan araç olma özelliğini de taşıyan Ford Focus, sağladığı yakıt ekonomisi ile hem ülkemizde, hem Uzakdoğu’da, hem de Avrupa’da büyük ilgi gördü.

 

Ford Focus

 

Türkiye’de de Fiesta ve Focus Ford’un en başarılı binek modelleri oldular. Fiesta son 3 yılda kendi sınıfının en çok satan modeli olma başarısını elde ederken, Ford’un amiral gemisi Focus da sınıfında ilk kez sunduğu yeni teknolojileri ile müşterilerin beğenisini toplama devam ediyor.

 

Ford Fiesta

 

Ford sürekli gelişmeye, sunduğu yeni teknolojilerle beğeni ve takdir toplamaya ve sektörünün lideri olmaya devam ediyor!