Autoshow’da “Bir Başka” Ford Standına Uğramanız İçin 12 Neden!

ford_slider_18.04

21 Nisan-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Autoshow 2017’de cesur ve heyecan verici araçlarımızın rüzgârına kapılmaya hazır mısınız?

İşte Autoshow 2017’deki standımızda sizi bekleyen sürprizler:

1. Efsanevi duruşuyla sizi standımızda karşılayacak başkahramanımız mühendislik harikası Ford GT! Hatırlarsanız Le Mans 24 Saat yarışındaki büyük zaferinden tam 50 yıl sonra, büyük dayanıklılık testi için dünyanın en iyileri ile bir kez daha karşı karşıya gelen Ford GT damalı bayrağı birincilikle göğüslemişti. Şimdi bu efsane Autoshow’da karşınızda olacak.

 

2. SUV ailemizin zirvesinde yer alan Yeni Ford Edge de Autoshow’da! Modernlik ve zarafetin somut örneğine canlı tanıklık etmek için standımıza gelmeniz yeterli. Yeni Ford Edge’in yüksek performansını, modern stilini ve gelişmiş teknolojilerini görünce hayranlığınızı gizleyemeyeceksiniz.

3. Autoshow’da daha akıllı, daha modern ve sahip olduğu gelişmiş sürüş dinamikleri ile daha keyifli olan birisi daha var: Yeni Fiesta ST-Line! Düşük yakıt tüketimi, yüksek performansı, ödüllü motor seçenekleri, tam boyut açılabilir Panoramik Cam Tavanı ve SYNC 3 teknolojisiyle Yeni Fiesta ST-Line gözlerinizi kamaştıracak.

4. Heyecan verici Yeni Focus ST-Line da spor koltukları, gündüz yanan LED farları, 17″ Rok Metalik alaşımlı jantları ve paslanmaz metalik pedallarıyla sizi Autoshow’a çağırıyor.

5. Bir diğer güçlü aracımız Kuga ST-Line, spor gövde tasarımı ve alçaltılmış süspansiyondan ön sis farlarına kadar her şeyiyle hayranlarını Autoshow’da ağırlayacak.

6. Efsane, güç ve dinamizmin sembolü Ford Mustang, sizi emsalsiz sürüş özgürlüğüyle tanıştırmak için fuarda karşınıza çıkıyor. “Efsane”nin yeniden tanımlanmış halini görmek için fuardaki yerinizi bir an önce almalısınız.

7. Standımızdaki tutkulu, güçlü, nefes kesen araçlarımızdan bir diğeri ise Ford Focus RS! Hassas mühendislik eseri aracımız, motor sporlarına olan tutkumuzdan doğan bir araç. Autoshow’a gelin, Ford Focus RS’in üstün sürüş teknolojisiyle tanışın.

8. Pist testlerinde kanıtlanmış performansı ve olağanüstü verimliliği, gelişmiş teknolojileri ve modern tasarımıyla Ford Focus ST de sizi standımıza davet ediyor.

9. Autoshow’da sizinle buluşmayı bekleyen araçlarımızdan biri ise tüm rakiplerini gölgede bırakacak kadar iddialı Ford Mondeo Vignale! Şık ve modern tasarımı, olağanüstü performansı ve ileri teknolojileriyle otomobil dünyasına ilham veriyor.

10. Modern tasarım ve ileri teknolojiyi performansından taviz vermeden bir aile arabasında buluşturan C-MAX ve GRAND C-MAX tüm hızıyla ailelerin koşuşturmasına yetişiyor. Autoshow’a gelin, ailenizi keyifli yolculuklara çıkaracak bu güçle tanışın.

11. Tabii ki 7 kişilik yolcu kapasitesiyle S-MAX de Autoshow’da! Geniş iç hacmiyle misafirlerine konforlu bir yolculuk sunan aracımız fuar boyunca geniş aileleri ağırlamayı bekliyor.

 

12. Şık ama dayanıklı, cesur ama gelişmiş, amaca yönelik ama etkileyici! Tahmin ettiğiniz gibi Ranger Wildtrak’ten bahsediyoruz. Her yol koşuluna mükemmel uyum sağlayan Ranger Wildtrak Autoshow’un yıldızlarından.

Haydi, 21 Nisan-30 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Salon 3’teki standımızı ziyaret edin, Ford GT başta olmak üzere tüm cesur ve heyecan verici Ford araçlarıyla tanışma fırsatını yakalayın. Ayrıca Ford binek otomobillerde %4’e varan indirim fırsatlarından yararlanmak için standımızdaki bilgi formunu doldurmayı unutmayın. Detaylı bilgi web sitemizde!