4 Mevsim #FordileYolda!

4 Mevsim #FordileYolda!

Yepyeni sosyal medya projemizle yeniden tüm gözler üzerimizde! Tüm dünyada beğeniyle kullanılan popüler uygulama Instagram üzerinden yürüttüğümüz proje kapsamından 4 mevsimin güzelliğini 4 Instagram fenomeni ve kendi sınıfında fenomen olmuş araçlarımızla tanıtacağız.

Türkiye’de dört mevsimin renklerinin tüm tonlarını yakalamayı amaçladığımız bu iş birliğinde, Instagram’da belirli renk tonlarını kullanarak çekecekleri fotoğraflarla farklı temalar yaratacak dört Instagram fenomeni, aynı zamanda #FordileYolda olmanın da keyfine varacak. Fenomenlerimiz en sevilen renk tonlarını çalışmalarına uygularken, Ford’un sürüş keyfine keyif katan inceliklerini de yakından tanıyacaklar. Her fenomenin bir mevsimi sahiplendiği projemizde, mevsimlere özel renk tonlarında ortaya çıkan fotoğraflar, rengârenk bir görsel dünya yaratarak bizlerle ve takipçilerle paylaşılacak.

İçimizi kıpır kıpır eden baharın ve yazın coşkusunu ve pastel renklerin en güzel tonlarını Betül Bora (@Dokuzuncukat) ile takip ederken, sonbaharın o serin havalarına rağmen içimizi ısıtan kızıllığını Adem Barış (@admbrs) ile keşfedeceğiz. Tolga Sıtkı (@Tolgy75) ile kış manzaralarının tadına doyulmaz keyfini sürerken, Mehmet Sert (@mehmetsert) ile şubat, mart, nisan aylarında doğanın uyanışına ve en güzel renklerin yeniden doğumuna şahit olacağız. Dört mevsim #FordileYolda olmaya, Ford konforu ve kalitesi ile mevsimlerin tadını çıkarmaya devam ediyoruz!