2016 "Yıldız" Çalışanlarımız Ödüllerini Aldı

yıldız

2011 yılında başlattığımız “Ford Otosan’ın Yıldızları” programımız, bu sene 5. yılını kutladı. Performanslarıyla fark yaratarak başarı ve disiplin gibi değerli özellikleriyle iş arkadaşlarına rol model olan 146 mavi yakalı çalışanımız Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz törenle ödüllerini teslim aldı.

Bugüne kadar toplam 585 çalışanımızın “Ford Otosan’ın Yıldızı” seçildiği insan kaynakları projemizin 5. yıl ödül töreninde konuşan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün; “Sabırlı, titiz, disiplinli ve özverili emekleriyle şirketimizi geleceğe taşıyan; emekleri ile gayretlerimize değer katan ‘Yıldız’ Ford Otosan’lıları ve onları her zaman destekleyen ailelerine bu anlamlı ödül töreniyle minnettarlığımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yönetim kadrolarımız ve çalışanlarımızın el birliğiyle ülkemize katkıda bulunmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Bugüne Kadar 585 Çalışanımız “Yıldız”ımız Oldu

Ford Otosan’ın Yıldızları, plaketlerini Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yücel Yücel ve Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş’ten aldı. 2016’nın “Yıldız”larına ayrıca Büyük Anadolu Didim Resort Oteli’nde aileleriyle birlikte bir haftalık “her şey dahil” tatil hediye edildi.

Projenin 5 yılını başarıyla doldurduğu ödül töreninde konuşan Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel, konuşmasında ödül alanları tebrik ederken, Ford Otosan İnsan Kaynakları Müdürü Ali Rıza Aksoy, yıldız sayılarına yenilerini eklemenin gururunu yaşadıklarını belirterek şöyle konuştu; “Ford Otosan olarak yolcuğumuz 57 yıl önce başladı; hep birlikte marşa bastık ve çalışanlarımızın inancıyla ve emekleriyle imkansızlıkların üstesinden gelerek 2016’da güç rekorlara imza atarak ulaştık. Düşünüşü, davranışı, disiplini, azmi ve arkadaşlığı ile yolumuzu aydınlatan siz değerli ‘Ford Otosan’ın Yıldızlarına’ ve ailelerine kalpten teşekkür ediyoruz.”

Ödül alamaya hak kazanan tüm yıldızlarımızı örnek çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, tüm Ford Otosan ailesine özverileriyle bize güç verdikleri için teşekkür ediyoruz.