2013 Dynamics Ödülleri ve Ford

Dynamics Awards Thumbnail

29 otomotiv yazarının jüri olarak yer aldığı 2013 yılı ‘Vehicle Dynamics International Awards’dan çift ödül ile döndük.

 

‘Dynamics Team of the Year’ ve ‘Dynamicist of the Year’ dallarında ödül alırken, yeni B-MAX, yeni Kuga, Focus ST ve yeni Fiesta ST model geliştirmesi ile Araç Mühendisliği departmanımız ‘Dynamics Team of the Year’ ödülüne layık görüldü. 2008 yılından bu yana aynı anda iki ödüle layık görülen ilk üretici firma olduk.

 

Dynamics Ödülleri Ford Otomobilleri

 

Mühendislik harikası Fiesta ST’nin test videosunu mutlaka izleyin.

 

 

Otomotiv yazarlarından oluşan jüri, araç mühendisliği ve araç dinamiği ekiplerimizin çalışmaları için ‘her segmentte göze çarpıcı’ araçlar için ise ‘ustaca yapılmış, hassas ve kullanımı keyif verici’ yorumunda bulundu.

 

İtalyan otomotiv yazarı Lorenzo Facchinetti: “RS takımı araçlara dinamik hareket kazandırmak ve kullanım zevki vermek üzere yönetildi. Gelişen teknoloji ile bunu bir kez daha kanıtladılar” derken, Yves Maroselli Focus ST’nin , günlük kullanımının rahat, zorlu yollarda ise araç dengesinin mükemmel olduğunu belirtti. Phil Morse ise ‘Eğer şimdiye kadar son yıllarda çıkan bir Ford modelini denemediyseniz hemen gidip denemenizi tavsiye ederim. Araç dinamiğinin geliştirilmesi ile kullanım zevki daha da artmış’ sözüyle tüm otomobil severleri Ford araçlarını denemeye davet etti.

 

Ford Global Ürün Geliştirme Departmanı başkan yardımcısı Raj Nair: “Biz Ford’da sürüş dinamiklerini, araç geliştirme programımızın merkezine koyuyoruz” dedi. “Bu tip ödüller çabalarımızın kayda değer olduğunun ve müşterilerimize en iyi performans hissini vermek adına Ford olarak sürekli ileriye gittiğimizin kanıtıdır. Bizler hem ürünlerimizle hem de bu ürünleri yaratan takımlarımızla gurur duyuyoruz” dedi.