13 Aracımız Vemak İnşaat’ın Hizmetinde!

Ford_Trucks _Vemak Teslimat

Boru hatları taahhütlüğünde ihtisaslaşan ve çeşitli sektörlerde önemli projelere imza atarak büyümesine devam eden Vemak İnşaat’ın tek tercihi ağır ticari araç markamız Ford Trucks oldu. Filosunu 4 adet 1838T, 6 adet 3536D, 2 adet 3232D ve 1 adet 2016 model 3542D ile genişleten Vemak’ın araç parkındaki tek marka artık Ford Trucks! Ford Trucks Başer Oto Genel Müdür Yardımcımız Ömer Faruk Başer ve Ford Trucks Pazarlama ve Stratejik Planlama Müdürümüz M. Armağan Hazar ise bu büyümeyi tebrik etmek için Ankara’da gerçekleşen Beton Fuarı’nda Vemak Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tozoğlu’na plaket sundu.

Güçlü, Verimli, Konforlu ve Dayanıklı

Ford Trucks modellerimiz, sunduğu yüksek performans ve düşük yakıt tüketimiyle yurt içi ve uluslararası taşımacılığın yanı sıra inşaat alanında faaliyet gösteren müşterilerin de beklentilerini karşılıyor. Çünkü Ford Trucks araçlarımızın DNA’sında güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık bir arada.

1,1 milyon m2’lik alana sahip olan Ford Otosan İnönü Fabrikamızda üretilen Ford Trucks modellerimiz; yurt içinde 26 yetkili bayi, yurt dışında ise 20 distribütör ile müşterilerimize ulaşıyor. Aynı zamanda araçlarımızı Rusya, Türki Cumhuriyetler, Doğu Avrupa, Afrika ve Orta Doğu’da 50’ye yakın ülkeye ihraç ederek sınırları aşıyoruz.

Ford Otosan İmzalı Ecotorq Motorumuzu Ürettik

1500 çalışanımızın emeğiyle Ford Otosan İnönü Fabrikamızda güzel şeyler olmaya devam ediyor. Ağır ticari araçlarda kullanılan Ecotorq motor üretimini gerçekleştirerek Türkiye’nin kendi markasıyla kendi motorunu üreten tek ağır ticari araç markası olduk.

Bize ihtiyacı olan herkese en iyi hizmeti vermeye ve sektörün öncü markası olma yolunda ilerlemeye devam edeceğiz.