100.000’inci Ford Tourneo Courier’imizi Sahibine Teslim Ettik

100.000 Courier_teslimat

Ford Otosan Yeniköy Fabrikamızda üretimine başladığımız gün Tourneo Courier ve Transit Courier’i binlerce kişinin tercih edeceğinden emindik. Ve bugün, 100 bininci Ford Tourneo Courier’imiz sahibiyle buluştu.

 

Tasarımından üretimine kadar tamamen Ford Otosan mühendisliği ile geliştirdiğimiz ve 2015 yılının en çok satılan hafif ticari araç modeli olan Ford Tourneo Courier‘in 100 binincisini törenle sahibine teslim ettik. Ford Tourneo Courier’in sahibi Hüseyin Karakaş’a anahtarını Nuray Otomotiv‘de düzenlenen törenle Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdürü Yardımcımız Özgür Yücetürk teslim etti.

Sınıfının En Düşük Yakıt Tüketimi

Göz alıcı tasarımı, üstün güvenlik ve konfor donanımlarının yanı sıra sınıfının en düşük yakıt tüketimine de sahip olan Ford Tourneo Courier modelimiz, 100 km’de ortalama 3,7 lt yakıt tüketerek kullanıcılarının yakıt masrafını azaltıyor. 1,5 litre 75 PS gücünde ve 1,6 litre 95 PS gücünde iki farklı dizel motoruyla sunduğumuz Courier ailesinde Trend, Deluxe, Titanium ve Titanium Plus olmak üzere 4 değişik donanım seviyesi bulunuyor. Farklı gövde tiplerine de sahip olan araçlarımızda Tourneo Courier modelimiz Kombi, Transit Courier modelimiz ise Van ve Kombi Van seçenekleriyle sizleri bekliyor.

 

Şıklığın Simgesi

İç mekan şıklığıyla da dikkat çeken Tourneo Courier ve Transit Courier; yüksek kaliteli kokpiti, ergonomik saklama alanları, geniş cam yüzeyleri ve koltuklarıyla da sizler için yüksek konfor sunuyor. Tourneo Courier ve Transit Courier ürün gamı için geliştirdiğimiz ve ilk defa Courier modelleriyle sunduğumuz Akıllı Cihaz İstasyonu ve Ayarlanabilir Bagaj Örtüsü, iç mekanda Ford Courier’i tercih etmeniz gerektiğinin iki önemli nedeni arasında yer alıyor. 5 inçlik Türkçe Navigasyon ve geri görüş kamerası ekranı, SYNC, deri kaplı direksiyon ve vites topuzu gibi donanımlarımız da konforlu sürüşlerinizin vazgeçilmez simgelerinden.

Yüksek aktif ve pasif güvenlik donanımları ile segmentindeki standartları da belirleyen Tourneo Courier; Sürücü ve Yolcu Ön Hava Yastığı, ESP, ABS, Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Acil Durum Fren Desteği, Elektronik Fren Gücü Dağıtım Sistemi, ISOFIX Bağlantı Noktaları, Kayar Kapılarda Çocuk Kilidi, Merkezi Kilit ve Immobilizer gibi özellikleriyle de müşterilerimizi direksiyon başına çağırıyor.

Nice 100 binlere Ford Tourneo Courier! Sahip olduğun özelliklerle 2015 yılında yarattığın hayran kitlenin artacağından eminiz.