“1.5L Dizel Otomatik” Keyfi Yeni Ford C-MAX Ailesinde

4

Sağladığı konfor ve yüksek performansla ailelerin gözde araçları olan Yeni Ford C-MAX ve Grand C-MAX, şimdi 1.5 TDCi dizel motor ve Powershift otomatik şanzıman kombinasyonuyla da Türkiye’deki müşterilerimizin hizmetinde.

1.5 litre ve 1.6 litreden oluşan benzinli ve dizel motor opsiyonlarının yanı sıra 1.5 TDCi dizel motor ve Powershift otomatik şanzıman kombinasyonuyla da kullanıcılarımıza yüksek performans sunmaya devam ediyoruz. Yeni Ford C-MAX modelimiz, dizel otomatik versiyonuyla 100 km’de ortalama 4.2 litrelik düşük yakıt tüketimini yüksek sürüş konforuyla bir arada sunuyor.

Tasarımında Şıklık Var

One Ford” global tasarım felsefemiz kapsamında, daha çekici ve daha akıcı bir dış tasarıma sahip olan Yeni Ford C-MAX ve Grand C-MAX’i aynı zamanda daha ergonomik bir iç tasarıma da kavuşturduk. Müşterilerimizin beklentilerine uygun şekilde tasarladığımız Ford C-MAX’in iç mekanını yeniden yorumlayarak daha rahat, sade ve modern bir ortam oluşturduk. Yeni Ford C-MAX’te 8 inçlik yüksek çözünürlüklü renkli dokunmatik ekranlı SYNC 2 araç içi iletişim sistemi de bulunuyor.

 

Güvenlik Teknolojileriyle Fark Yaratıyor

Aile otomobilleri arasındaki en dinamik sürüş özelliğine sahip Yeni Ford C-MAX aracımız, mevcut güvenlik ve sürüş teknolojileriyle yetinmedi ve müşterilerimize daha güvenli sürüşler sunacak yeni teknolojiler de ekledi. Dikey park sistemi özelliğini içeren Gelişmiş Otomatik Park Sistemi, Bi-Xenon Farlar ve Dinamik Ön Far Sistemi, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, Gelişmiş Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi, Ford MyKey gibi güvenlik teknolojilerinin yanı sıra Yeni Ford C-MAX’te segmentinde ilk ve tek olan Akıllı Bagaj Kapağı özelliği bulunuyor.

Yeni Ford C-MAX ve Grand C-MAX araçlarımız, 1.5 TDCi Powershift otomatik vites seçeneği, 93.945 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla Ford yetkili satıcılarımızda büyük ailelerini bekliyor.